Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Járhatóbbá teszik a magyarkanizsai földutakat

2021.11.24
12:11
2021.11.24
16:29
Forrás
Pannon RTV
Mintegy 5,5 kilométer földes utat javítanak meg Magyarkanizsa Község területén. Az önkormányzat által finanszírozott munkálatok alkalmával a talaj elegyengetésére kerül sor, valamint zúzott kő kerül rá, amit a munkagépek behengerelnek.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A munkálatoknak köszönhetően a mezőgazdaságban tevékenykedők számára könnyebben járhatóvá válnak ezek az utak. A község több településénél is sor kerül ezekre a munkálatokra – emelte ki Vass Zoltán.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Magyarkanizsa Képviselő Testületének mezőgazdasággal megbízott tanácstagja elmondta: „Ez egy 7 millió dinár értékű beruházás és ez teljes egészében a községi önkormányzatnak a költségvetési keretéből finanszírozzuk. Több településen tudunk ebből utat javítani, már készen vagyunk a magyarkanizsai és a horgosi szakasszal, most a napokban készül el Orom, majd innen mennek a munkagépek Oromhegyesre és Velebitre.”

Magyarkanizsa
földes utak
Vass Zoltán

Most

14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű