Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Járhatóbbá teszik a magyarkanizsai földutakat

2021.11.24
12:11
2021.11.24
16:29
Forrás
Pannon RTV
Mintegy 5,5 kilométer földes utat javítanak meg Magyarkanizsa Község területén. Az önkormányzat által finanszírozott munkálatok alkalmával a talaj elegyengetésére kerül sor, valamint zúzott kő kerül rá, amit a munkagépek behengerelnek.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A munkálatoknak köszönhetően a mezőgazdaságban tevékenykedők számára könnyebben járhatóvá válnak ezek az utak. A község több településénél is sor kerül ezekre a munkálatokra – emelte ki Vass Zoltán.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Magyarkanizsa Képviselő Testületének mezőgazdasággal megbízott tanácstagja elmondta: „Ez egy 7 millió dinár értékű beruházás és ez teljes egészében a községi önkormányzatnak a költségvetési keretéből finanszírozzuk. Több településen tudunk ebből utat javítani, már készen vagyunk a magyarkanizsai és a horgosi szakasszal, most a napokban készül el Orom, majd innen mennek a munkagépek Oromhegyesre és Velebitre.”

Magyarkanizsa
földes utak
Vass Zoltán

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.