Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Járványügyi intézkedések Törökbecsén

2020-07-02
17:51
2020-07-02
18:09
Forrás
Pannon RTV
A koronavírus terjedése megelőzésének céljából újra más munkarenddel dolgozik a törökbecsei Egészségház.

Az épület bejáratánál a pácienst sebészmaszkban, kesztyűben egy ápoló, és egy orvos fogadja, aki arról dönt, hogy a beteg beléphet-e az épületbe. A sürgős eseteket azonnal ellátják, azonban más betegségek esetében a páciens a 023-773-600-as telefonszámon igényelheti házi orvosánál a rendelés időpontját.

Azok a helyiek, akik lázat, köhögést, légúti tüneteket tapasztalnak, azonnal hívják a 023-773-605, a 060-08-09-413 vagy a 060-08-09-422-es telefonszámot, ezek a nap 24 órájában elérhetők. A vírusos betegnek az ügyeletes szakorvos azonnali utasítást ad.

Hétfőn, az Egészségház honlapján közzéteszik a házi orvosok mobilszámait is.

Törökbecse község törzskara a közintézményekre vonatkozóan is utasítást adott ki, amelyben arra figyelmeztetnek, hogy ajánlatos zárt helyiségekben a maszk és a fertőtlenítőszerek használata, a lázmérés, a szociális távolságtartás, illetve a gyakori kézmosás.

A bánáti település törzskara minden nap a legnagyobb figyelemmel követi a járványhelyzetet a községben és mindenről rendszerességgel tájékoztatja a polgárokat.

Törökbecse
járvány
koronavírus
fertőzött
egészségház
válság
törzskar

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.