Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Javítások miatt nincs fűtés

2021.10.17
07:44
2021.10.17
07:50
Forrás
Magyar Szó
Nincs fűtési szolgáltatásuk, ezért tiltakozó megmozdulást tartottak szombaton Nagybecskereken a Schulman Rózsa városrész lakosai.

Fűtés nélkül maradtak a lakóházak, az épületek, továbbá egy óvoda és egy általános iskola is. A távhőszolgáltatás azért nem működik, mert a hővezetékeket javítják. A tiltakozók nem értik, ki és miért rendelte el azt, hogy ilyen összetett munkálatokat közvetlenül a fűtési idény előtt kezdjenek meg. A kommunális felügyelőségtől azt kérik, hogy állapítsa meg, vajon a törvényben előírt 21 fokos hőmérséklet biztosított-e a lakásokban. Ez azért fontos, mert ha 21 foknál alacsonyabb a hőmérséklet, fokonként öt százalékkal kötelesek csökkenteni a fűtési számlákat.

Nagybecskerek
Schulman Rózsa városrész
fűtés
tiltakozás
hővezeték

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.