Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

„Jobb megelőzni, mint gyógyítani”

2022.01.15
12:48
2022.01.15
16:29
Forrás
Pannon RTV
Átfestették a Magyarkanizsai Egészségház gyermekosztályának mind a négy gyermekrendelőjét.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Egy belgrádi marketingcég az ország Egészségházainak állapotáról készített felmérésének köszönhetően részesült adományban a Tisza-menti település intézménye. A festést egy belgrádi gyógyszergyártó vállalat finanszírozta, amelynek értéke 50 ezer dinár volt. A felújítás két okból is fontos, a pácienseket az adománynak köszönhetően higiénikusabb környezetben lehet ellátni, illetve a dolgozók munkakörülményei is javulnak.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Gyólay Karolina, igazgató, Magyarkanizsai Egészségház: „Nagyon örülök, hogy a magáncégek is felmérik, hogy könnyebb segíteni bármilyen mértékben és ezzel az egészségét óvni a dolgozóknak is és minden lakosnak a környezetünkben. Így meg lehet akadályozni a lebetegedést, és jobb megelőzni, mint gyógyítani. Nekik is érdekük, hogy egészséges dolgozói legyenek, akik nem esnek ki a munkából. Tavaly is és idén is fogunk még kapni adományokat.”

Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Egészségház
festés
Gyólay Karolina

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.