Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A jövő héten szúnyogirtás Zentán és több Tisza-melléki településen

2019-06-24
16:13
2019-06-24
16:19
Forrás
Pannon RTV
5 millió dinárt különítettek el erre a célra, amely szükség esetén bővíthető – hangsúlyozta Győri István, Zenta alpolgármestere.

A jövő héten kezdődik meg Zentán és több Tisza-melléki településen a szúnyogok irtása – jelentették be az illetékesek hétfőn. Erről közösen tárgyalt ma öt Tisza-menti település és a kivitelező képviselői. A procedúrára eddig az időjárási viszonyok, a magas vízállás, illetve a tiszavirágzás miatt nem volt lehetőség. A szakemberek szerint a kérészek tánca a hétvégén véget ér, így a jövő héttől megkezdődhet szúnyogirtás.

szúnyogirtás

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.