Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Jövő nyáron nyílhat meg a palicsi Wellnessközpont

2019-06-22
11:09
2019-06-22
17:32
Forrás
Pannon RTV
A meglévő termálmedence is új külsőt kapott, de a folyamatos építkezés miatt még ott sem lehet az idén fürödni. A munkálatok első fázisának végénél tartanak.

Csiszolják és festik a palicsi Wellnessközpont kültéri medencéinek felületeit. Hamarosan befejeződnek az utómunkálatok.

Több mint hetven lépcső vezet a csúszda tetejére. Jövőre csúszhat le az első fürdőző.

Az első szakasz befejezése előtt még befestik a csúszdákat és a gyermekmedencét. 330 millió dinárt szántak a munkálatok első részére.

Ljubica Bertović, a fejlesztési szektor vezetője, Palics Park Kft.: „A második fázis magába foglalja a nagy medence kiépítését a már meglévő termál medence mellett, majd épül még egy szabadtéri medence, három különböző csúszdával. Természetesen, amit mindenki vár, az a fedett komplexum kiépítése, öt beltéri medencével, valamint wellness- és spa központtal.”

Hamarosan új burkolatot kaphat a sétány és a férfi strandot is teljesen felújítják.

Az ilyen és ehhez hasonló létesítmények azért fontosak, hogy a környékbeliek itthon tudjanak kikapcsolódni, és az idegenforgalom fellendítésére is nagy hatással lehetnek - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádióban Pásztor István. A VMSZ elnöke kiemelte: „Remélem, hogy a palicsi központnak a felépülése azt eredményezi, hogy Palics egész évben látogatott lesz. Ez azt fogja eredményezni, hogy a Palicson és környékén, valamint a Szabadkán működő vendéglátóipari egységekben nagyobb lesz a forgalom.”

A beruházás összértéke több mint egymilliárd dinár.

palicsi wellness-központ
Szabadka
Pásztor István

Most

21:29

Elhunyt Miroljub Trošić

A szerb színész 72 éves volt. A Selo gori, a baba se češlja című sorozatban játszott szerepével szerbiai nézők millióinak a szívébe lopta be magát. A sorozatban tíz évig szerepelt.

Népszerű

Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.