Ugrás a tartalomra

Karácsonyi köntöst ölt Zenta

2022.12.09
09:19
2022.12.17
09:10
Forrás
Pannon RTV
Idén is megrendezik a már hagyományos karácsonyi vásárt, vagyis a karácsonyi kavalkádot Zentán.

A kézműves termékek, a karácsonyi hangulat kedvelői december 19-23-ig élvezhetik a vásár adta hangulatot, és akár az ünnepi ajándékok beszerzése is megtörténhet a helyszínen. A mostani immáron a 10. alkalom, amikor megszervezésre kerül az esemény a Zenta községi Idegenforgalmi Szervezet jóvoltából.

Laskovity Kornél, igazgató, Idegenforgalmi Szervezet, Zenta: „A rendezvény közkedvelt, ebben az időszakban nagyon sokan hazalátogatnak. Mi igyekszünk a már jól megszokott hangulatot megteremteni itt a város főterén. Nagy hangsúlyt fektetve a díszekre, a karácsonyi hangulatra, aminek mind-mind velejárója a forralt bor, a mézes pálinka, a kürtöskalács és az egyéb karácsonyi édességek. Nagyon sok kézműves is már jelezte részvételi szándékát, úgyhogy mind-mind, ami a karácsonyi hangulathoz, illetve a karácsonyi ajándékozáshoz szükséges, az megtalálható lesz a város főterén ebben az időszakban. Ami újdonság talán az idén, hogy igyekszünk most a legkisebbeknek is, egy új gyereksarokkal készülni, ahol kézműves foglalkozások lesznek két napon keresztül, illetve lesz lehetőség ezenkívül lovas kocsikázásra, télapóval való kocsikázásra.”

Zenta
karácsony
vásár

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.