Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Karbantartási munkálatok a magyarkanizsai Art garni Hotelben

2021.06.24
14:22
2021.06.24
17:28
Forrás
Pannon RTV
Több felújításra és beruházásra is sort került az elmúlt időszakban a magyarkanizsai Art Garni Hotelben. A munkálatok több fázisban valósultak meg.

A művészi jelleggel bíró hotelben új szúnyoghálókat szereltek fel, megújúltak a fürdőszobák, valamint új bútorzattal is gazdagodott az épület. Velibor Vranić igazgató elmondta, ahhoz, hogy a hotel megőrizze hírnevét fontos a folyamatos karbantartás, újítás.

"Nagyban a faszerkezetek javítás volt a legnagyobb felújítás munkálat, mivel a hotel arról ismert, hogy sok fából készült eleme van, a felújításra szoruló bútorok kárpitozása. Nem magyarkanizsia cég, hanem szabadkai cég végezte el a legjobb árajánlat miatt."

Pannon RTV

Az önkormányzat tulajdonában lévő hotel működésére is nagyban kihatott a járványhelyzet, viszont az elmúlt hetek enyhítésének köszönhetően a szálloda újból teljes gőzzel dolgozik, és várja a vendégeket.

Fejsztámer Róbert, polgármester: "Ez a felújítás, ami megközelítőleg 600 ezer dinár értékben történt meg, ez valójában állagmegőrzés jellegű szükséges beruházás volt, hiszen az elmúlt években visszamenőleg ilyen beruházás nem történt a hotelben."

Az Art Garni Hotel Magyarkanizsa szívében található szálloda, mely évek óta várja a kikapcsolódni vágyókat.

art garni
Magyarkanizsa
hotel
felújítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:53, Frissítve: 11:01

Virágzik a Pitypang

Javában zajlanak a munkálatok az adai Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény Pitypang óvodájának központi épületén. A fürdőszobát, a szennyvízcsatornát, valamint a vízvezetéket újítják fel.
10:11, Frissítve: 10:23

Drágább lesz az iskolakezdés

Számottevő árnövekedés figyelhető meg a papíripari termékek tekintetében, a kialakult helyzet miatt pedig a gyerekes családok számára drágább lesz az iskolakezdés, mint az elmúlt években.
08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.

Népszerű