Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kedden adják át I. Péter király szobrát Szabadkán

2021.11.26
15:07
Forrás
Pannon RTV
Ideiglenes útlezárásra kell számítani Szabadka belvárosában.

A Đuro Đaković utca egy részén, a Makszim Gorkij és a Đuro Đaković utcák kereszteződésétől a Đuro Đaković utca és a Raichle Ferenc park kereszteződéséig történik meg az útlezárás. Az útszakasz 11 órától 14 óráig lesz zárva, viszont a Branislav Nušić utcából a Makszim Gorkij utca irányában szabad lesz a közlekedés.

A forgalmi változás oka az I. Péter király tiszteletére emelt szobor ünnepélyes leleplezése.

útlezárás
Szabadka
I. Péter király
szobor
szoboravatás
kedd
forgalomkorlátozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.