Ugrás a tartalomra
Pixabay/ds_30 - illusztráció

Kedden nem lesz gáz Szabadkán

2021.12.03
19:32
2021.12.06
10:48
Forrás
Közlemény
December 7-én szünetelni fog a gázszolgáltatás Szabadka város területén reggel 6-tól este 8 óráig az újvidéki TRANSPORTGAS SRBIJA Kft-nek a Szabadkai Gázművekhez és a Távfűtőművekhez eljuttatott tájékoztatása alapján.

A szünetelés az ellátásban annak ellenére is megtörténik, hogy az alapító, Szabadka városa több alkalommal is kérte a Srbijagastól és a TRANSPORTGAS SRBIJA Kft-től a csatlakozó gázvezeték kihelyezett része főmérő- és szabályzóközpontra való csatlakoztatásának a fűtési idény utánra való halasztását.

A munkálatok miatt sem a Szabadkai Gázművek, sem pedig a Szabadkai Távfűtőművek, önhibáján kívül, nem lesz képes eleget tenni kötelezettségének, hogy ellássa fogyasztóit.

A szabadkai szolgáltatók a felhasználók megértését kérik.

 

Szabadka

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.