Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Molnár Ádám

Kemping a Tisza-parton

2023.05.30
20:52
2023.05.30
21:46
Forrás
Pannon RTV
Fejlesztések és programok Magyarkanizsán.

A magyarkanizsai kemping az idei évben is fogadja a látogatókat. Számos újdonsággal készültek az illetékesek a kemping területén, hogy az odalátogatók igényeit maximálisan kielégítsék.

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyarkanizsai Tisza-parton található kemping. Vannak, akik több napot is itt töltenek, de olyanok is akadnak, akik egy kellemes délutáni sütésre, főzésre látogatnak ki.

A kempingszezon Magyarkanizsán már a majálisi ünnepekkel elindult, akkor még ingyenesen lehetett használni a kempinget. Az illetékesek az idei évre is több újdonsággal készültek a kikapcsolódni vágyók számára.

A magyarkanizsai kempingbe látogatók gyakran érdeklődnek a helyi programok, rendezvények iránt is, amikben az idei nyáron sem fog szűkölködni a Tisza-parti település.

Ami a kemping idei árjegyzékét illeti, naponta egy kétszemélyes sátorhelyért 300 dinárt kell fizetni, míg egy lakóautóval érkezőnek napi 390 dinárt, ezzel pedig igénybe lehet venni minden szolgáltatást, amit a kemping kínál.

Magyarkanizsa
Közügyek

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.