Ugrás a tartalomra
subotica.com

Készül az ideiglenes korcsolyapálya Szabadkán

2021.12.10
19:31
Forrás
subotica.com
A Harcosok Sorakozója lakótelepen lesz az ideiglenes korcsolyapálya, amelyet eredetileg a Városházánál állítottak volna fel - közölte a szabadkai Útgazdálkodási, Várostervezési és Lakásügyi Közvállalat.

A változtatásra technikai okok miatt volt szükség, így a lakótelep parkjában lesz. A 200 négyzetméteres pályát a jövő hét végén helyezik üzembe. Másik két településen, Bajmokon és Újzsedniken is helyeznek majd el korcsolyapályát, amely január közepéig lesz használható.

korcsolyapálya
Szabadka
Harcosok sorakozója lakótelep

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.