Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Két kombit kapott a szabadkai rendőrség

2019-08-08
19:47
2020-02-10
17:17
Forrás
VajdaságMa Subotica.com
Egy hete 80 tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be. Szabadkára ebből két kombi jutott.

Ez jelentősen segíti majd a rendőrség munkáját – mondják az illetékesek. A Belügyminisztérium által szétosztott 80 jármű között 12 tartálykocsi is volt, ezeket a rendkívüli helyzetek szektorai kapták, de ezekből Szabadkának most nem jutott.

Az elmúlt néhány évben a rendőrség járműparkja jelentős részben megújult Szabadkán. 2017. végén két járőrkocsit kaptak, majd két új rabszállítót. A készenléti rendőrség akkor egy terepjárót kapott, a bűnügyi rendőrség pedig egy járőrkocsit.

rendőrség
Belügyminisztérium
járőrkocsi
rabszállító
Szabadka

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.

Népszerű