Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Két kombit kapott a szabadkai rendőrség

2019-08-08
19:47
2020-02-10
17:17
Forrás
VajdaságMa Subotica.com
Egy hete 80 tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be. Szabadkára ebből két kombi jutott.

Ez jelentősen segíti majd a rendőrség munkáját – mondják az illetékesek. A Belügyminisztérium által szétosztott 80 jármű között 12 tartálykocsi is volt, ezeket a rendkívüli helyzetek szektorai kapták, de ezekből Szabadkának most nem jutott.

Az elmúlt néhány évben a rendőrség járműparkja jelentős részben megújult Szabadkán. 2017. végén két járőrkocsit kaptak, majd két új rabszállítót. A készenléti rendőrség akkor egy terepjárót kapott, a bűnügyi rendőrség pedig egy járőrkocsit.

rendőrség
Belügyminisztérium
járőrkocsi
rabszállító
Szabadka

Most

16:13, Frissítve: 18:52

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.