Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Két kombit kapott a szabadkai rendőrség

2019-08-08
19:47
2019-08-08
19:55
Forrás
VajdaságMa Subotica.com
Egy hete 80 tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be. Szabadkára ebből két kombi jutott.

Ez jelentősen segíti majd a rendőrség munkáját – mondják az illetékesek. A Belügyminisztérium által szétosztott 80 jármű között 12 tartálykocsi is volt, ezeket a rendkívüli helyzetek szektorai kapták, de ezekből Szabadkának most nem jutott.

Az elmúlt néhány évben a rendőrség járműparkja jelentős részben megújult Szabadkán. 2017. végén két járőrkocsit kaptak, majd két új rabszállítót. A készenléti rendőrség akkor egy terepjárót kapott, a bűnügyi rendőrség pedig egy járőrkocsit.

rendőrség
Szabadka
Belügyminisztérium
járőrkocsi
rabszállító

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.