Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert/2020.07.17.

Kétnapos útlezárás lesz a Szabadkát elkerülő Y-ágon

2020-11-19
11:15
2020-11-19
11:21
Forrás
Közlemény
Befejezik az Y-ág felett áthaladó fölüljárót.

Péntek reggel 7 órától szombat este 18 óráig nem lehet majd használni a Kelebia-Szabadka, illetve a Szabadka-Bajmok szakaszokat. Építkezési munkálatok lesznek, befejezik az Y-ág felett áthaladó felüljárót. A teherforgalom az említett napokon Szabadkán keresztül fog áthaladni - tájékoztatnak a Szerbia Útjai Közvállalat illetékesei.

útlezárás
Szabadka
Y-ág
kétnapos
elkerülő

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.