Ugrás a tartalomra

Kétnapos útlezárás a Szabadkát elkerülő Y-ágon

2020-12-03
17:49
Forrás
Pannon RTV
A felüljárót fejezik be, ezért péntek reggeltől szombat délutánig lesznek lezárások.

Ismét kétnapos útlezárás lesz a Szabadkát elkerülő Y-ágon - tájékoztat a Szerbia Útjai Közvállalat. Péntek reggel 7 órától szombaton 15 óráig nem lehet majd közlekedni a Kelebia-Szabadka, illetve a Szabadka-Bajmok szakaszon, ugyanis befejezik az Y-ág felett áthaladó fölüljárót.

Y-ág
kerülőút
Szabadka
útlezárás
felüljáró

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.