Ugrás a tartalomra
Pixabay/PIRO4D/illusztráció

Kiírták a közbeszerzést az adai wellnessközpont építésére

2019-11-13
19:33
2019-11-13
19:43
Forrás
Közlemény
Kiírták a közbeszerzést az adai wellnessközpont építésére, írja közleményében a helyi önkormányzat.

Az eljárás lefolytatása után 45 napon belül sor kerülhet a szerződés aláírására azzal a kivitelező céggel, amely a legkedvezőbb ajánlatot adja. Az objektumot a tervek szerint egy csaknem 2300 négyzetméteres területen építik fel az adai rekreációs központban, ahol a tervek szerint a munkálatok első fázisának befejezését követően három beltéri medencét alakítanak ki, köztük egy relax-, egy élmény- és egy gyermekmedencét. A komplexum egyidejűleg 160 fő befogadására lesz alkalmas, a bővítés után pedig akár 240 fő befogadása is lehetővé válik.

A medencék és az épület fűtése a termálkútból nyert meleg víz segítségével valósul majd meg, aminek köszönhetően a wellnessközpont várhatóan egész évben nyitva áll a látogatók előtt, akik számára a medencék mellett finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő is biztosítja majd a minőségi kikapcsolódás lehetőségét. A gyermekek részére játszóház, a felnőtt vendégek részére pedig büfé is lesz majd a központban, amely minden bizonnyal újabb lehetőségeket nyit majd meg Ada község számára a turizmus fejlesztése terén.

Ada
wellnessközpont
közbeszerzés

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.