Ugrás a tartalomra
Pixabay/PIRO4D/illusztráció

Kiírták a közbeszerzést az adai wellnessközpont építésére

2019-11-13
19:33
2019-11-13
19:43
Forrás
Közlemény
Kiírták a közbeszerzést az adai wellnessközpont építésére, írja közleményében a helyi önkormányzat.

Az eljárás lefolytatása után 45 napon belül sor kerülhet a szerződés aláírására azzal a kivitelező céggel, amely a legkedvezőbb ajánlatot adja. Az objektumot a tervek szerint egy csaknem 2300 négyzetméteres területen építik fel az adai rekreációs központban, ahol a tervek szerint a munkálatok első fázisának befejezését követően három beltéri medencét alakítanak ki, köztük egy relax-, egy élmény- és egy gyermekmedencét. A komplexum egyidejűleg 160 fő befogadására lesz alkalmas, a bővítés után pedig akár 240 fő befogadása is lehetővé válik.

A medencék és az épület fűtése a termálkútból nyert meleg víz segítségével valósul majd meg, aminek köszönhetően a wellnessközpont várhatóan egész évben nyitva áll a látogatók előtt, akik számára a medencék mellett finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő is biztosítja majd a minőségi kikapcsolódás lehetőségét. A gyermekek részére játszóház, a felnőtt vendégek részére pedig büfé is lesz majd a központban, amely minden bizonnyal újabb lehetőségeket nyit majd meg Ada község számára a turizmus fejlesztése terén.

Ada
wellnessközpont
közbeszerzés

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.