Ugrás a tartalomra
Pixabay/esudroff/illusztráció

Kisfiú az év első babája Topolyán, kislány a második

2021.01.03
10:09
2021.01.03
10:17
Forrás
Express Channel
Január 2-án, 16 óra 25 perckor született meg a topolyai szülészeten az év első községbeli babája, egy kisfiú. Nikola 56 centiméterrel és 3450 grammal jött világra.

Dr. Kanjevac Dudás Györgyi a részleg főorvosa, valamint Rajković Papacsek Orsolya és Mirjana Perunović szülésznők voltak jelen a szülésnél. Anyja, A. B. és az újszülött egészségesek és hamarosan elhagyhatják a szülészetet. Január másodikán az esti órákban még egy kislány is született a topolyai egészségház szülészetén.

Topolya
egészségház
kisfiú
kislány
első
baba
második

Most

11:56, Frissítve: 12:16

Hol érdemes tankolni, ha tengerre utazunk?

Az idén nagyjából 40 euróval kerül többe, ha a görögországi Halkidikire utazunk Szerbiából, mint a korábbi években. De szinte bárhova is megyünk nyaralni, jó sok pénzben kerül, hiszen drasztikusan megnőtt az üzemanyagok ára.
11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű