Ugrás a tartalomra
Pixabay/esudroff/illusztráció

Kisfiú az év első babája Topolyán, kislány a második

2021.01.03
10:09
2021.01.03
10:17
Forrás
Express Channel
Január 2-án, 16 óra 25 perckor született meg a topolyai szülészeten az év első községbeli babája, egy kisfiú. Nikola 56 centiméterrel és 3450 grammal jött világra.

Dr. Kanjevac Dudás Györgyi a részleg főorvosa, valamint Rajković Papacsek Orsolya és Mirjana Perunović szülésznők voltak jelen a szülésnél. Anyja, A. B. és az újszülött egészségesek és hamarosan elhagyhatják a szülészetet. Január másodikán az esti órákban még egy kislány is született a topolyai egészségház szülészetén.

Topolya
egészségház
kisfiú
kislány
első
baba
második

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.