Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A KKT 100 napja Óbecsén

2020-12-01
13:43
2020-12-01
17:35
Forrás
Pannon RTV
Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.
Pannon RTV

Ahogy Vajdaság-szerte, úgy Óbecsén is augusztus 21-én alakult meg az új hatalom. A Szerb Haladó Párttal már korábban kialakított koalíciós együttműködést sikerült új alapokra helyezni – jelentette ki Kiss Igor, a kkt VMSZ-es elnöke sajtótájékoztatóján: „A polgármesterrel napi kapcsolatban vagyunk, az összes döntés konszenzussal születik. Természetesen a viták jelen vannak, de a politikában miért ne lennének jelen a viták? A politika művészete és a jó kapcsolatunk titka abban rejlik, hogy ezeket a vitákat civilizált módon tudjuk rendezni.”

Pannon RTV

A testület legközelebb várhatóan a hónap közepén ülésezik majd, amikor a jövő évi költségvetés lesz napirenden: „A 2021-es költségvetésünket én úgy jellemezném, hogy óvatosan optimista. Vissza kell fogni a kiadásokat, hisz a vírus január elsejével nem fog automatikusan elmúlni, tehát a hatása érezhető lesz a gazdaságon és a társadalomban továbbra is, és ez leképeződik a költségvetésre is. Továbbra is fejlesztésekben gondolkodunk, de ezekre külsős forrásokat keresünk.”

Az új községi képviselő-testület megalakulása óta 5 ülésen 112 ügyben hoztak döntést a képviselők Óbecsén.

Óbecse
Községi Képviselő-testület
Kiss Igor

Most

09:58, Frissítve: 10:09

Öt napja áram nélkül

Svrljig községben rendkívüli helyzetet hirdettek, mivel hét falu több mint 300 háztartásában már öt napja nincs villanyáram.

Népszerű

Halálos kimenetelű baleset Hajdújárás és Palics között

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma délelőtt Palics és Hajdújárás között. A két települést összekötő felüljárón egy 53 éves férfi Ford Fiesta típusú gépkocsijával elgázolt egy 58 éves kerékpáros nőt, aki a helyszínen életét vesztette.