Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Kommunikációs tréning vállalkozóknak Magyarkanizsán

2019.11.29
14:50
2019.11.29
18:27
Forrás
Pannon RTV
Ügyfélfogadási kommunikációs tréninget tartottak vállalkozóknak Magyarkanizsán. A résztvevők hallhattak a versenyképesség megtartásáról és a vendégfogadás alapvető szabályairól is.
Pannon RTV/Molnár Ádám

A kétnapos tréningen 17 borász, pálinka- és sörfőző, szállásadó és rendezvénylebonyolító vett részt. A horgosi Vörös Attila vendéglátással és szállásadással foglalkozik. Fontos neki, hogy vállalkozását fejlessze. Kiemelte: „Azért vagyok itt, hogy jobbá tegyem azt, amit csinálunk, szintre emeljük, hogy minden vendégnek megfelelő legyen, tehát hogy a lehető legjobbat nyújtsuk.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

A képzés célja elsősorban az volt, hogy az idegenforgalomban dolgozók minőségibb szolgáltatást nyújtsanak a térségbe látogató turistáknak a gyakorlatokra is kiterjedő tréning által. Csiffáry-Strasinski Zsuzsanna magyarországi előadó és tréner elmondta: „Inkább ez egy interaktív beszélgetés megadott témákban, főleg a vendégekkel való kommunikáció, érzelmek, értékrendeknek a kommunikálásáról beszéltünk most még. Olyan gyakorlatokat végeztünk, amiben már mindezek a kommunikációs helyzetek is előjöhetnek, és a napok hátralevő részében ezeknek a gyakorlásával, az érzelmi intelligencia fontosságával, kommunikációs helyzetek kezelésével, konfliktushelyzetek kezelésével fogunk foglalkozni.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Sarnyai Károly, a Felnőttképzők Regionális Hálózatának elnöke szerint igény mutatkozott a turizmus ilyen jellegű fejlesztésére, ezért hozták el a tréninget Magyarkanizsára. Hozzátette: „A tréning az, ahol az emberek megnyílnak és együttműködve az előadóval, a trénerrel tulajdonképpen önmagukat is fejlesztik és egymást is, egymástól is tanulunk és nyilvánvalóan a tréner feladata, mindig az, hogy megfelelő irányba vigye ezt a beszélgetést és hát ő is az ő gondolatait, szuggesztióit át tudja adni nekünk.”

Az eseményt Magyarkanizsa önkormányzata támogatta.

kommunikáció
tréning
Magyarkanizsa
vállalkozók
versenyképesség
vendégfogadás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.