Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Korlátozott a medencét látogatók száma Pancsován

2020-07-16
12:36
2020-07-16
15:16
Korlátozásokat vezettek be Pancsován.

A koronavírus-járvány terjedésnek megfékezése érdekében a pancsovai válságkezelő törzskar a július 14-én megtartott ülésén úgy határozott, hogy július tizenötödikétől, szerdától a pancsovai szabadtéri medencében a vendégek számát 250-re korlátozza.

Emellett a medencén a védőintézkedések és a fizikai távolság kötelező tiszteletben tartásával lehet tartózkodni a határozat alapján.

medence
korlátozás
látogatók
koronavírus
Pancsova

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.
09:57

Elhunyt Pécsi Ildikó

Meghalt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat. A művész a településen élt és annak díszpolgára volt.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.