Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Környezetvédelmi előadás Adán

2019-06-07
09:19
2019-06-07
17:58
Forrás
Pannon RTV
Szakmai előadást és beszélgetést tartottak Adán a környezetvédelem világnapja alkalmából. Budapestről érkező vendégek meséltek a náluk alkalmazott módszerekről.

Szó volt például a környezettudatos mezőgazdaságról és arról is, hogyan lehet a gyerekekkel már fiatal korban megismertetni és megszerettetni a témát. A találkozó részeként az iskolában a felső osztályosok meghatározott témára készítettek prezentációt, amit a zsűri értékelt. A legjobb előadásokat megjutalmazták.

Gulya Nikoletta, pedagógus, Budapest: „Földrajz szakos tanárként szakmailag is nagyon fontosnak tartom ezt a témát, illetve természetesen, azért, mert anyaként a gyermekem jövőjét szem előtt tartva szintén nagyon fontosnak tartom ezt a kérdéskört.”

Ada
környezetvádelem

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.