Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Košare, a csata, amely még mindig tart

2019-04-18
20:33
Forrás
Pannon RTV
Ezzel a címmel szerveznek tribünt jövő hétfőn 19 órakor a Szabadkai Városháza dísztermében.

Az esemény részleteit ma sajtótájékoztató keretében ismertette Saša Vujić szervező. A résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy többet tudjanak meg a košarei csatáról, amely 1999. április elejétől június közepéig tartott. Az eseményen az ott harcoló katonák is mesélnek majd személyes élményeikről. Saša Vujić hozzátette, szükség van rá, hogy a fiatalabb generációk megismerjék a történelem ezen részét is.

kosarei csata
Kosare
Szabadka

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.