Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Kövesse okostelefonján a szabadkai autóbuszokat!

2020-11-04
21:27
2020-11-04
21:51
Forrás
VajdaságMa
Újítással rukkolt elő a szabadkai utasforgalmi közvállalat: az androidos okostelefonokra telepíthető SuBus alkalmazás megmutatja, hány perc múlva érkezik meg egy adott megállóhoz az autóbusz, amire várunk.

Az applikáció nyomon követi a Subotica-trans városi, peremvárosi, helységközi és nemzetközi járatait is, sőt, más társaságok autóbuszait is, amelyeknek regisztrált járatai vannak Szabadka Város területén. Az új SuBus alkalmazás díjmentesen letölthető a Google play áruházból, illetve erre a linre kattintva.

Az app letöltése után az utazónak nincs más dolga, minthogy megjelöli, hogy melyik autóbusz-megállóban áll és melyik irányba várja a legközelebbi járatot. Az alkalmazás egy térképen feltünteti, hogy az autóbusz abban a pillanatban merre tartózkodik, és hogy hány perc múlva érkezik meg az adott állomásra.

Szabadka
autóbusz
applikáció
alkalmazás

Most

12:48

Elhunyt Dave Prowse

Meghalt Dave Prowse, aki Darth Vadert is játszotta a Csillagok háborúja eredeti trilógiájában – írja a BBC.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.