Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közlekedésbiztonsági csomagok a zentai elsősöknek

2018-09-04
16:30
2018-09-04
16:38
Forrás
Pannon RTV
Közlekedésbiztonsági csomagokat osztottak kedden a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában. A napokban a község összes elsőséhez eljuttatják az ajándékcsomagokat.

Közlekedésbiztonsági csomagokat osztottak kedden a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában. Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere elmondta, ezúttal több mint 40 elsős diák kapott ajándékot. Hozzátette, az elkövetkező napokban az önkormányzat illetékesei Zenta község többi általános iskolájába is ellátogatnak, hogy megajándékozzák az elsősöket. A csomag a biztonságos közlekedést elősegítő eszközöket tartalmazza.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Utasításokat, hogy a gyerekek hogyan közlekedjenek és különböző segédeszközöket, karpántot és közlekedésbiztonsági mellényt tartalmaz a csomag. Úgy érezzük, hogy ez nagyon fontos számukra, hiszen a gyerekek a közlekedés résztvevői lesznek. A tegnapi naptól önállóan vesznek részt a közlekedésben az iskolába jövet, és az iskolából hazafelé menet. Ebben segít nekik a csomag. De az önkormányzat ezen kívül is igyekszik minél nagyobb biztonságot teremteni az iskolák és az óvodák környékén.”

Zenta
elsős
közlekedésbiztonság
Czeglédi Rudolf

Most

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.