Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közlekedésbiztonsági csomagok a zentai elsősöknek

2018-09-04
16:30
2018-09-04
16:38
Forrás
Pannon RTV
Közlekedésbiztonsági csomagokat osztottak kedden a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában. A napokban a község összes elsőséhez eljuttatják az ajándékcsomagokat.

Közlekedésbiztonsági csomagokat osztottak kedden a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában. Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere elmondta, ezúttal több mint 40 elsős diák kapott ajándékot. Hozzátette, az elkövetkező napokban az önkormányzat illetékesei Zenta község többi általános iskolájába is ellátogatnak, hogy megajándékozzák az elsősöket. A csomag a biztonságos közlekedést elősegítő eszközöket tartalmazza.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Utasításokat, hogy a gyerekek hogyan közlekedjenek és különböző segédeszközöket, karpántot és közlekedésbiztonsági mellényt tartalmaz a csomag. Úgy érezzük, hogy ez nagyon fontos számukra, hiszen a gyerekek a közlekedés résztvevői lesznek. A tegnapi naptól önállóan vesznek részt a közlekedésben az iskolába jövet, és az iskolából hazafelé menet. Ebben segít nekik a csomag. De az önkormányzat ezen kívül is igyekszik minél nagyobb biztonságot teremteni az iskolák és az óvodák környékén.”

Zenta
elsős
közlekedésbiztonság
Czeglédi Rudolf

Most

11:15, Frissítve: 11:25

Sok balesetet okoznak az ittas sofőrök

Az új közlekedésbiztosítási törvényjavaslat értelmében az ittasan balesetet okozó sofőrök akár 2,5 millió eurós kártérítést is fizethetnek majd a károsultaknak.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.