Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közös jubileumi koncertre készül a Ravnica együttes és Vladimir Grbić színész

2021.08.23
14:41
2021.08.23
17:28
Forrás
Pannon RTV
A zenekar különleges témájú dalokkal készül, melyeket valós események inspiráltak.

Közös jubileumi koncertre készül a Ravnica együttes és Vladimir Grbić, a Szabadkai Népszínház szerb társulatának tagja. A zenekar fennállásának 30. évfordulója alkalmából augusztus 25-én, este 8 órai kezdettel koncertet szerveznek a palicsi Nyári Színpadon. A zenekar különleges témájú dalokkal készül, melyeket valós események inspiráltak.

Nikola Jaramazović, a Ravnica művészeti vezetője: "A Ravnica együttes 30 éves fennállásának jubileuma, a tamburázás 30 éves jubileuma is. Ezt az évfordulót egy különleges módon fűszerezzük meg egy koncerttel 25-én, most szerdán a Nyári Színpadon, Palicson, ahol 14 új dalunkkal lépünk fel, valamint egy különleges egy szerelmi történettel, amelyet ugyancsak mi szereztünk."

Ravnica
jubileumi koncert
zene

Most

13:26, Frissítve: 16:00

Székelykevén is készültek a karácsonyra

Adventi kézműves foglalkozást szervezett a Szalmaszál Művelődési Egyesület vasárnap délután Székelykevén. Csuhé angyalkák, karácsonyi díszek és mécsestartók készültek.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.