Ugrás a tartalomra
Pixabay/dimitrisvetsikas1969

A közterületek megelőző fertőtlenítését rendelte el a városi válságstáb Újvidéken

2020.11.04
10:28
Forrás
021.rs
Az ok: romlik a járványhelyzet és nő a koronavírus-fertőzöttek száma a tartományi székvárosban.

Az utcák, közterületek fertőtlenítése mindennapos feladata mostantól a Ciklonizacija nevű vállalatnak. Az egészségügyi intézmények, a kórházak, a klinikák, továbbá a gerontológiai központok, a Városháza és a közintézmények környékét fertőtlenítik. Az épületen belül is elvégzik a munkát. Az újvidéki közterületek fertőtlenítése mindaddig tart, amíg a járványhelyzet megköveteli.

Újvidék
fertőtlenítés
közterület
Ciklonizacija
járvány
koronavírus

Most

09:58, Frissítve: 11:36

Útlezárások több városban és településen

Újabb útlezárás van Szabadkán is, és várható az egész nap folyamán a gazdák elmondása szerint. Amennyiben időközben kedvező döntést hoznak az illetékesek, akkor felhagynak az útlezárással.
09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű