Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lassan visszatér az élet Nagykikindára is

2020.05.07
17:41
2020.05.07
17:51
Forrás
Vajdasági RTV
Nagykikinda volt az első vajdasági város, amely a tartományi válságstáb javaslatára szigorú intézkedéseket vezetett be.

Március közepén még a bánáti város számított az egyik gócpontnak, igaz alig néhány fertőzött volt. A rendkívüli állapot megszüntetése utáni első napot a helyiek arra használták ki, hogy elintézzék az ügyeiket, de voltak, akik csak sétáltak egyet a parkban, vagy fodrászhoz, kozmetikushoz mentek el. A helyzet normalizálódásával kinyitott minden üzlet. Nagykikinda volt az első vajdasági város, amely a tartományi válságstáb javaslatára szigorú intézkedéseket vezetett be, a gyógyszertárakon, drogériákon és élelmiszerüzleteken kívül minden bezárt már a koronavírus-járvány megjelenésének első napjaiban. Most azonban itt is kezd minden visszatérni lassan a rendes kerékvágásba. A kávézók és éttermek lassan megtelnek, és a félbehagyott projektekkel is újra elkezdenek foglalkozni a városban.

üzletek
megnyitás

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.