Ugrás a tartalomra
novisad2021.rs

Légy önkéntes Újvidék kulturális életéért!

2021.05.18
14:11
2021.05.18
14:19
Forrás
Magyar Szó
Önkénteseket keres az Újvidék – Európa Kulturális Fővárosa Alapítvány és az Újvidéki Önkéntes Szolgálat az európai kulturális fővárosi cím évében a városban zajló eseményekre.

Mint ismeretes, Újvidék 2022-ben Európa egyik kulturális fővárosa lesz. Mindazok, akik kedvet éreznek magukban az önzetlen munkára, május 31-éig jelentkezhetnek az Újvidék – Európa Kulturális Fővárosa Alapítvány honlapjáról letölthető jelentkezési lapon. Tizenöt évnél idősebbek jelentkezését várják, akik a különféle események realizálásban, közvélemény-kutatásban vesznek majd részt.

önkéntes
Újvidék
Európa Kulturális Fővárosa

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.