Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lehetetlen küldetés Törökbecsén kristálycukrot vásárolni

2022.05.24
16:21
Forrás
Pannon RTV
A hiány a múlt héten vette kezdetét.

Míg vasárnapig a szerencsésebbeknek sikerült  egykilós csomagoláshoz jutniuk, azóta a helyzet tovább romlott, hiszen mára a bánáti település összes üzletének polcai üresen maradtak. A cukor árát egyébként a szerb állam november 15- én fagyasztotta be, amit több ízben hosszabbítottak, így az árstop miatt az eladók az egy kilogrammos kiszerelésű kristálycukorért június végéig 89-90 dinárnál nem kérhetnek többet.

Az üzletvezetők elmondása szerint, az elmúlt időszakban boltonként tízszer kevesebb mennyiségű szállítmány érkezett. A bánáti településen a hét folyamán várják az újabb szállítmányt.

kristálycukor
hiány
bolt
Törökbecse

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű