Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Letartóztatták a nagybecskereki vízművek korábbi igazgatóját

2019-06-14
09:16
Forrás
021.rs
Azzal gyanúsítják, hogy törvényellenes béremelés és útiköltségek kifizetése által 984.000 dinárral károsította meg a vállalatot.

Letartóztatták a nagybecskereki Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat korábbi igazgatóját. Azzal gyanúsítják, hogy törvényellenes béremelés és útiköltségek kifizetése által 984.000 dinárral károsította meg a vállalatot, írja a 021.rs hírportál.

A gyanú szerint a 66 éves korábbi vezető 2016 decembere és 2018 júniusa között visszaélve hivatali helyzetével törvénytelenül emelte meg saját és öt másik munkatársa fizetését, amivel 800.336 dináros anyagi kárt okozott, emellett egy éven keresztül jóváhagyta magának és hét alkalmazottnak az útiköltség kifizetését annak ellenére, hogy volt az üzemagyag vásárlására alkalmas fizetőkártyájuk, illetve szolgálati járművet használtak. Ezáltal a vállalatnak további 183.600 dinár kára keletkezett.

A gyanúsított ellen bűnvádi feljelentést tettek, az újvidéki felsőfokú ügyészség korrupció ellenes osztályán indul ellene eljárás.

Nagybecskerek
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.