Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Letartóztatták a nagybecskereki vízművek korábbi igazgatóját

2019-06-14
09:16
Forrás
021.rs
Azzal gyanúsítják, hogy törvényellenes béremelés és útiköltségek kifizetése által 984.000 dinárral károsította meg a vállalatot.

Letartóztatták a nagybecskereki Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat korábbi igazgatóját. Azzal gyanúsítják, hogy törvényellenes béremelés és útiköltségek kifizetése által 984.000 dinárral károsította meg a vállalatot, írja a 021.rs hírportál.

A gyanú szerint a 66 éves korábbi vezető 2016 decembere és 2018 júniusa között visszaélve hivatali helyzetével törvénytelenül emelte meg saját és öt másik munkatársa fizetését, amivel 800.336 dináros anyagi kárt okozott, emellett egy éven keresztül jóváhagyta magának és hét alkalmazottnak az útiköltség kifizetését annak ellenére, hogy volt az üzemagyag vásárlására alkalmas fizetőkártyájuk, illetve szolgálati járművet használtak. Ezáltal a vállalatnak további 183.600 dinár kára keletkezett.

A gyanúsított ellen bűnvádi feljelentést tettek, az újvidéki felsőfokú ügyészség korrupció ellenes osztályán indul ellene eljárás.

Nagybecskerek
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

21:47, Frissítve: 22:05

Előttünk a jégvédelmi szezon

A Közügyekben Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tanácsosa elmondta, Szabadkán a tavalyról megmaradt jégvédelmi rakéták mellé idén újabb ötvenet vásároltak.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.