Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magasfokú tűzvédelem a Cnesában

2021.12.28
11:41
2022.01.11
16:34
Forrás
Pannon RTV
Új, minden előírásnak megfelelő tűzgátló függöny került a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény keretében működő Művészetek Háza nagyszínpadára.
Pannon RTV

Emellett az épületben további füstérzékelőket, kézi riasztókat, tűzjelző központot és szirénákat szereltek be.

Ezáltal biztonságosabbá vált az intézmény. A szerbiai Művelődési és Tájékoztatási Minisztérium 2021-ben 6 millió dinárt ítélt oda a Művészetek Háza fejlesztésére. A magyarkanizsai önkormányzat önrészként 500 ezer dinárt biztosított a beruházáshoz.

Pannon RTV

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Nagyon sok olyan pályázat tudott elindulni, vagy már megvalósulni ebben az épületben, ami főleg a belső térnek a felújítását szolgálta, legyen ez technikai eszköz, ezalatt értem a hangosítást, a fénytechnikát, a keverőpultokat, vagy éppen valamilyen infrastrukturális beruházás, mint amilyen a pincének a felújítása volt. A mostani látogatás apropója pedig a tűzvédelmi függöny, ami nagyban hozzásegíti az épületet ahhoz, hogy korszerűen biztonságos legyen.”

Cnesa
Művészetek Háza
tűzvédelem
tűzgátló függöny
riasztás
tűzjelzés
Magyarkanizsa

Most

18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.
16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.