Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Magyar sikerfilmek a Cnesában

2021.04.26
13:18
2021.04.26
16:37
Forrás
Pannon RTV
Elsőként Gárdos Péter Hajnali láz című filmjét vetítik.

Csütörtökön, a magyar film napján megkezdi a Magyar sikerfilmek a Cnesában- elnevezésű programját a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény. A Művészetek Háza mozi termében elsőként, Gárdos Péter Hajnali láz, magyar-svéd-izrael játékfilmjét láthatják az érdeklődők este 19 órától.

Nadrljanski Tornai Erika, a magyarkanizsai Művészetek Házának vezetője: "A belépés a filmvetítésre díjtalan, ugyanakkor a terem korlátozott befogadóképessége miatt mindenkit arra kérünk, hogy a részvételi szándékát jelezze a Cnesa 024/873-043-as telefonszámán. A filmvetítési jogát a Nemzeti Filmintézetnek valamint, a Magyarország Nagykövetségének Kulturális Szolgálatának, a Collegium Hungaricum Belgrádnak köszönhetjük."

Cnesa
Magyarkanizsa
film
filmvetítés
Magyar Film Napja

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:16, Frissítve: 21:28

Ezüstérmes a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a magyar rendezésű vizes világbajnokságon, miután óriási csatában, 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes, az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államok csapatától a döntőben.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.