Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsa egyre kedveltebb a turisták körében

2020-08-12
14:26
2020-08-12
15:46
Forrás
Pannon RTV
A járvány ellenére szemmel láthatóan egyre felkapottabb lett a turisták körében Magyarkanizsa község.

Ez elsősorban a Hello Kanizsa projektnek köszönhető, amelynek keretein belül az önkormányzat az összes községbeli idegenforgalommal foglalkozó vállalkozót és szolgáltatót felkarolta. Együtt dolgoztak a szolgáltatók, vállalkozók marketing-tevékenységén.

A helyi Strand Békavár étterem is részese a projektnek. Az étterem nem mellesleg elnyerte az Utazó magazin közönségszavazásán a legjobb vajdasági étteremnek járó elismerést. Azóta sem állnak meg, a minőségi marketingnek köszönhetően a vendéglátóban a járvány ellenére is sok a vendég.

Momčilo Mučibabić, a Strand Békevár tulajdonosa: "Szerintem ez nagyon jó projekt, nagyon jó reklám, nem csak az étteremnek, hanem egész Kanizsának, a Tisza-partnak, turisztikai szempontból. Itt voltak az influenszerek, itt volt nagyon sok újságíró is a Hello Kanizsa projekt miatt. Csináltunk sok képet, sok reklámot, jól éreztük magunkat együtt és szerintem ez nagyon jó dolog."

A kétéves projekt elsősorban a magyarországi és a hazai turistákat célozta meg. A vendégek számos szálloda, vendéglátóipari egység és egyéb szolgáltatás, például a hajókázás, a kemping vagy a Tisza-parti medencék közül válogathatnak a Hello Kanizsa projektnek köszönhetően, ami egy csomagba szedte ezeket a szolgáltatásokat.

Fejsztámer Róbert, polgármester: "Ez a nagyjából fél éves aktív periódus alatt és ez a fél év a Covid járvány előtti fél évre vonatkozik, akkor nagyjából egy 2 milliós eléréssel büszkélkedhetett ez a projekt. Ez azt jelenti, hogy a honlapokon keresztül, az internetes médiumokon keresztül, a szociális hálókon keresztül. Plusz hívtunk ide olyan influenszereket, akiknek az adásait, a bejelentkezéseit több ezren vagy több tízezren nézik."

A szakmai előkészítés lezárult, a továbblépés elsősorban a szolgáltatóktól függ, de ehhez szükség van az idegenforgalmi létesítmények infrastrukturális fejlesztéséhez, a marketing tevékenységek folytatására és a minőségi szolgáltatásokra - tette hozzá a polgármester.

Magyarkanizsa
turizmus
Strand Békavár
fejlődés

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.