Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Apczi Jenő

Magyarkanizsa: elfogadták a községi költségvetés módosítását

2021.11.25
13:22
2021.11.25
16:10
Forrás
Pannon RTV
Ezzel az év végéig biztosítva van az önkormányzat és az intézmények zavartalan működése.

Megszavazták a vagyonadóra vonatkozó rendeletjavaslatot, amely a 2022-es évben meghatározza az ingatlanok négyzetméterenkénti árát Magyarkanizsai Községben. Emellett határozat született Adorján Helyi Közösség 2022. és 2031. közötti időszakban fizetendő önkéntes járulék bevezetéséről is a magyarkanizsai Községi Képviselő-testület XI. ülésén. Továbbra is Tolnai Csaba tölti be a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ igazgatói posztját. Az ülésen egyébként elfogadásra került a 2021-es évi községi költségvetés módosítás is.

Pannon RTV/ Apczi Jenő

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai önkormányzati frakcióvezető, VMSZ: „A módosításra azért volt szükség, hogy az év végéig biztosítva legyen az önkormányzat és az intézmények zavartalan működése, másrészről a minisztérium általi álláspontja, hogy a költségtervezet megvalósulásához minél jobban igazodjon. Ezzel a módosítással 88-90 százalékos megvalósulás várható. Folyamatban van egy új projektum, a velebiti kultúrotthon energetikai beruházása és fejlesztése 18 + 5,4 millió dinár értékben. Határozatot fogadtunk el a költségvetés januári és szeptemberi teljesítéséről is, melynek kapcsán elmondható, hogy a mérleg pozitív. Több beruházás is megvalósult, de a Népkertben a játszótér kialakítása folyamatban van.”

Magyarkanizsa
költségvetés
Pletikoszity Tibor

Most

19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.
17:08

Vajdasági szavalók Bécsben

Verőfény néven 25. alkalommal szervezett zenés-verses vetélkedőt az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége Bécsben, a Collegium Hungaricumban.

Népszerű