Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csubrilo Zoltán

Magyarkanizsa községben már kézbesítették a vagyonadóra vonatkozó végzéseket

2021.01.14
13:37
2021.01.14
18:33
Forrás
Pannon RTV
A napokban kézbesítették Magyarkanizsa községben a vagyonadóról szóló végzést, melyen a tavaly évi adatok mellett az idei évre szóló befizetendő összeg is megtalálható.

A vagyonadót, más néven ingatlanadót négy részre bontva, három havonta kell fizetni. Ha a befizetés nem történik meg időben, 10 százalékos kamatot számolnak fel - mondta Terzić Branislav, a közigazgatási osztály vezetője. Hozzátette: „Ez egy végzés, tehát ebben a végzésben meghatározzuk, hogy a 2020-as vagyonadó összege mennyi. Ugyanakkor fel van tüntetve a számla, amelyre be kell fizetni, és a hivatkozási szám, valamint a negyedéves összegek, amelyeket a következő évre vonatkozóan is negyedévenként kell törleszteni, ami nagyon fontos.”

Magyarkanizsa
vagyonadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36, Frissítve: 07:45

Elvitte a pók?

Zöldterületen, gyalogjárdán, útszélen szabálytalanul parkoló, a forgalmat akadályozó járművek. Ez a probléma jellemzi a nagyvárosokat. Május 27-től 3000 dináros büntetést kell fizetni Újvidéken, ha odaérünk mielőtt a pók elszállítaná az autónkat.
21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.