Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csubrilo Zoltán

Magyarkanizsa: Megszűnt a rendkívüli helyzet, de az óvintézkedések betartása továbbra is kötelező

2021-01-25
18:23
2021-01-25
21:34
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa község teljes területén megszüntették a rendkívüli helyzetet. Erre a koronavírussal fertőzöttek alacsony száma, és e szám folyamatos csökkenése miatt került sor.

Ennek ellenére továbbra is kötelező a maszk használata, és a másfél méteres távolságtartás. Hivatalos adatok szerint a községben 55 fertőzöttet tartanak nyilván - mondta Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.

„A civilszervezetek, művelődési egyesületek elkezdhetik működésüket, az amatőr sportolók sportolhatnak és összejöhetnek, ők is elkezdhetik a munkát. Mindenekelőtt azt szeretném hangsúlyozni, hogy a rendkívüli helyzet megszűnése valójában annyit befolyásol, hogy nincsenek külön szigorítások a községen belül. Viszont ugyanazokat a szabályokat kell betartani, amik eddig is a rendelkezéssel szabályozva voltak.”

Magyarkanizsa
rendkívüli helyzet
Óvintézkedés
maszk
távolságtartás
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.