Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csubrilo Zoltán

Magyarkanizsa: Megszűnt a rendkívüli helyzet, de az óvintézkedések betartása továbbra is kötelező

2021.01.25
18:23
2021.01.25
21:34
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa község teljes területén megszüntették a rendkívüli helyzetet. Erre a koronavírussal fertőzöttek alacsony száma, és e szám folyamatos csökkenése miatt került sor.

Ennek ellenére továbbra is kötelező a maszk használata, és a másfél méteres távolságtartás. Hivatalos adatok szerint a községben 55 fertőzöttet tartanak nyilván - mondta Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.

„A civilszervezetek, művelődési egyesületek elkezdhetik működésüket, az amatőr sportolók sportolhatnak és összejöhetnek, ők is elkezdhetik a munkát. Mindenekelőtt azt szeretném hangsúlyozni, hogy a rendkívüli helyzet megszűnése valójában annyit befolyásol, hogy nincsenek külön szigorítások a községen belül. Viszont ugyanazokat a szabályokat kell betartani, amik eddig is a rendelkezéssel szabályozva voltak.”

Magyarkanizsa
rendkívüli helyzet
Óvintézkedés
maszk
távolságtartás
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.