Ugrás a tartalomra

Magyarkanizsa: Tavasszal adhatják át a kajakozók oktatási központját (videó)

2016.12.07
13:14
2017.10.03
09:18
Magyarkanizsán befejeződött a Testvériség Kajak Klub székházában létrehozandó oktatási központ kiépítésének első fázisa
Magyarkanizsán befejeződött a Testvériség Kajak Klub székházában létrehozandó oktatási központ kiépítésének első fázisa. A munkálatokat ma délelőtt megtekintette Mirko Nišović, a Szerbiai Kajak Szövetség elnöke és Bora Sibinkić szövetségi kapitány, a Vajdasági Kajak Szövetség elnöke. A vendégek elégedetten nyugtázták, hogy az építkezés jól halad, és ha a tartományi, valamint köztársasági pénzek megérkeznek, tavasszal átadhatják rendeltetésének a korszerű oktatási központot, amely szakmai képzésekkel, edzőtáborokkal és más kajakos tartalmakkal segítheti a szerbiai, ezen belül a vajdasági kajaksport fejlődését.A tartományi és köztársasági költségvetési eszközök érkezéséig a kajakklub önerőből folytatja a munkát – mondta a helyszínen Stevan Knežević klubelnök. „Köszönve az önkormányzatnak, az első fázis be is van fejezve. Mi most önerőből próbáljuk csinálni a súlyzótermet és az öltözőket, hogy a gyerekek minél előbb tudjanak edzeni. Saját erőnkből, ameddig bírjuk, csináljuk, szerintem ez egy-két héten belül kész lesz.” vlcsnap-2016-12-07-14h50m15s49
Magyarkanizsa
kajak
első fázis
oktatási központ

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:13, Frissítve: 07:21

Olaszország több városát elöntötte az eső - VIDEÓ

Az olasz fővárosra a vasárnapra virradó éjszaka újabb heves vihar csapott le, és a nagy mennyiségű csapadék elszigetelte a szicíliai Messina teljes térségét is. A polgári védelem egészen hétfőig meghosszabbította az időjárási riasztást.
20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű