Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsai sikerek a World Robot Olympiad™-on

2021.12.10
16:58
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont diákjai is részt vettek az online megszervezésre kerülő World Robot Olympiad™ nemzetközi robotépítési és -programozási versenyen.
Pannon RTV

Országos szinten a magyarkanizsai csapat Elementary, Junior és Senior kategóriában is az első helyet szerezte meg.

Pannon RTV

Ennek alkalmából ma látogatást tett Fejsztámer Róbert Magyarkanizsa polgármestere a Beszédes József Műszaki és Iskolaközpontba, ahol a nyertes csapatokkal és azok felkészítő tanáraival találkozott. A versenyen egyébként 75 országból több mint 28 ezer csapat vett részt, melynek témája a fenntartható fejlődés és a megújuló energia volt.

World Robot Olympiad
Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont

Most

13:26, Frissítve: 16:00

Székelykevén is készültek a karácsonyra

Adventi kézműves foglalkozást szervezett a Szalmaszál Művelődési Egyesület vasárnap délután Székelykevén. Csuhé angyalkák, karácsonyi díszek és mécsestartók készültek.
12:29, Frissítve: 15:31

Huszonöt éves az Emmanuel kamarakórus

Fennállásának a 25. évfordulóját ünnepelte vasárnap este az Emmanuel kamarakórus. A nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban bemutatott koncerttel és vendégfellépőkkel tették emlékezetessé a jeles jubileumot.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.