Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Mammográfiás vizsgálat Magyarkanizsán, várják a jelentkezőket!

2021.09.16
11:11
2021.09.28
13:14
Forrás
Közlemény
A községbeli, 40 év feletti nők jelentkezését szeptember 17-ig várják.

Mammográfiás vizsgálatokat végeznek Magyarkanizsa községben, az Egészségház szervezésében a Küzdj, mint egy nő! program során. Az ellenőrzést a Vajdasági Klinikai Központ szakemberei végzik ingyenesen. A vizsgálat eredménye a választott orvosokhoz érkezik majd, és arról telefonon értesítik a pácienst. Jelentkezni 9 és 11 óra között lehet a Magyarkanizsai Egészségház 062/789-948-as telefonszámán, illetve a települések egészségházaiban és a helyi közösségek irodájában.

mammográfia
vizsgálat
Egészségház
Magyarkanizsa

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.