Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Már nem ázik be a zentai Petőfi Sándor Általános Iskola

2020.10.28
11:40
2020.10.28
16:32
Forrás
Pannon RTV
A napokban fejezték be a zentai Petőfi Sándor Általános Iskola tetőszerkezetének javítását. A munkálatokat az önkormányzat támogatta, amelynek képviselői ma megtekintették a végeredményt.

Az iskola vezetősége februárban vette észre, hogy beázik a mennyezet. Mint kiderült, a tornaterem feletti tetőszerkezet sérült. Rögtön engedélyt kaptak a javítási munkálatokra, azonban a tavaszi járványügyi helyzet miatt nem tudták elkezdeni a munkálatokat.

Gordán Kolos, a zentai Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatója: „Aztán szeptember folyamán kaptam egy jó hírt, hogy megkezdődhetnek a munkálatok. 80 méter hosszan cserélték ki a fedőelemeket. Kb. 10 elemet helyeztek fel. Reméljük, hogy a tél beálltával nem fog beázni a tetőnk és a padlásunk.”

A munkálatokat Zenta Község Önkormányzata 300 ezer dinárral támogatta.

Juhász Attila, a zentai Községi Tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja: „A Petőfi Sándor Általános Iskola, mivel Zentán most négy új iskolánk lett, egyike azon iskoláknak, ahol most nem volt lehetőség nagyobb beruházásra, de az állagmegőrző és működést biztosító beruházásokat minden tanintézményben igyekszünk elvégezni.”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az iskola a közelmúltban új tornatermi felszerelést kapott a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság pályázatának köszönhetően. Az igazgató elmondta, hogy a jövőben az udvart is szeretnék tovább szépíteni.

Zenta
Petőfi Sándor Általános Iskola
tető
felújítás
Gordán Kolos

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.