Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Már a nőnapra készülnek a gyerekek

2021.03.03
14:38
Forrás
Pannon RTV
Nem szokványos nőnapi ajándékkal készülnek az édesanyáknak a törökbecsei Miloje Čiplić Általános Iskola alsósai.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A tanulók Samu Erika tanítónő irányításával egy falemezből kivágott emléklappal kedveskednek majd, amire gipszből öntött virág került.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A kreatív munkákat a bánáti tanintézménynek a Kék Kagyló Egyesület helyi szervezete ajándékozta, amelyeket műhelymunkák keretében különleges bánásmódot igénylő gyermekek, felnőttek készítettek. Az alsós gyerekek kifestik majd a virágokat, hétfőn pedig átadják a különleges meglepetést az édesanyáknak.

nőnap
készülődés
édesanya
gyerekek
Miloje Čiplić Általános Iskola
Törökbecse
Kék Kagyló Egyesület

Most

09:58, Frissítve: 11:36

Útlezárások több városban és településen

Újabb útlezárás van Szabadkán is, és várható az egész nap folyamán a gazdák elmondása szerint. Amennyiben időközben kedvező döntést hoznak az illetékesek, akkor felhagynak az útlezárással.
09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű