Ugrás a tartalomra
FoNet/MOD

Maradnak a szigorítások Újvidéken

2020.07.24
15:32
2020.07.24
15:57
Forrás
Közlemény, novisad.rs
Továbbra is érvényben lesznek a szigorítások Újvidéken - erről hozott határozatot a városi válságstáb.

A mai ülésen megerősítették, hogy július 25-e és 31-e között továbbra is zárva maradnak a medencék, a spa- és wellness-központok, és tilos lesz ünnepségek, sport- és egyéb szórakoztató események megtartása a város területén. A maszk viselésére, a távolság betartására, a gyülekezés és a nyitvatartási idő korlátozására vonatkozó intézkedések is érvényben maradnak. A határozatra a kedvezőtlen járványügyi helyzet miatt és a fertőzés terjedésének a megfékezése érdekében került sor.

Óvintézkedés
szigorítás
korlátozás
medence
maszk
gyülekezés

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.