Ugrás a tartalomra
FoNet/MOD

Maradnak a szigorítások Újvidéken

2020.07.24
15:32
2020.07.24
15:57
Forrás
Közlemény, novisad.rs
Továbbra is érvényben lesznek a szigorítások Újvidéken - erről hozott határozatot a városi válságstáb.

A mai ülésen megerősítették, hogy július 25-e és 31-e között továbbra is zárva maradnak a medencék, a spa- és wellness-központok, és tilos lesz ünnepségek, sport- és egyéb szórakoztató események megtartása a város területén. A maszk viselésére, a távolság betartására, a gyülekezés és a nyitvatartási idő korlátozására vonatkozó intézkedések is érvényben maradnak. A határozatra a kedvezőtlen járványügyi helyzet miatt és a fertőzés terjedésének a megfékezése érdekében került sor.

Óvintézkedés
szigorítás
korlátozás
medence
maszk
gyülekezés

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.