Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián/Illusztráció

Még egy hétig lehet jelentkezni az állami földek bérlésére Magyarkanizsán

2021-01-13
12:10
2021-01-13
12:21
Forrás
Közlemény
Az állami földek bérbeadására vonatkozó első köri nyílt felhívás január 20-án 12,00 órakor zárul Magyarkanizsa községben.

Az érdekeltek a terepen is megtekinthetik a bérbe adandó állami parcellákat január 18-án, előzetes telefonos jelentkezés útján, a 063-307824-es számon. A hivatalos hirdetmény a helyi önkormányzat hivatalos honlapján, a www.kanjiza.rs is megtekinthető, ahol minden információ elérhető, illetve személyesen is lehet érdeklődni a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Gazdasági és helyi gazdaságfejlesztési főosztályán. Valamivel több mint 2034 hektár állami föld került meghirdetésre tizenöt éves bérleti futamidőre.

A 2020-аs évben az állami földek bérbeadási folyamatának egyszerűsítésé érdekében a szerb Mezőgazdasági Minisztérium Földhivatala kifejlesztett egy elektronikus nyilvános pályázásra vonatkozó webalkalmazást, amely lehetővé teszi valamennyi érdekelt mezőgazdasági termelő számára, hogy elektronikus úton vehessen részt az állami mezőgazdasági földterületek bérbeadására vonatkozó nyilvános pályázaton. A webalkalmazás a következő linken érhető el: upz.minpolj.gov.rs/sadrzaj/

állami
földek
Magyarkanizsa
bérbeadás

Most

13:15, Frissítve: 13:34

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.