Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meghallgatják a horgosiak panaszait és javaslatait

2021.03.02
20:48
2021.03.02
20:58
Forrás
Pannon RTV
Fogadóórákat szerveztek a horgosi helyi közösség tanácsának tagjai a falu polgárainak, annak érdekében, hogy minél közelebb kerüljenek a lakosokhoz és az általuk felmerült problémákra minél hamarabb megoldást találjanak.

Legtöbb panasz a nem aszfaltozott utcák járhatóságára és a közbiztonságra vonatkozott. Több éve nem lett nem javítva a horgosi Szövetkezet utca. Az utcabeliek elmondása szerint alig lehet itt közlekedni, főleg esős időben. Évről-évre romlik az utca állapota. A probléma a horgosi helyi tanácstagok által megszervezett fogadóórán is meg lett említve, ahol az illetékeset figyelembe is vették többek között Klaudia panaszát is. A következő hónapokban ez az utca aszfalttörmelékkel lesz megterítve - mondta Tóth Zoltán a horgosi helyi közösség elnöke. Hozzátette, sajnos a településen nem ez az egyedüli utca, amely szinte járhatatlan. A fogadóórák során a közbiztonság is szóba került.

Pannon RTV

A Közügyekben Vass Zoltán, a magyarkanizsai Községi Tanács tagja elmondta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak az illetékes hatóságokkal, akik reagálnak a kirívó esetekre. Elmondása szerint a migránsok jelenléte folyamatos a faluban, és zavarják is a lakosokat. A menekültekkel annak köszönhetően nincs komolyabb konfliktusa a helyieknek mert a faluban két menekültügyi biztos is tevékenykedik.

Magyarkanizsa
aszfalt
utak
utca

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.