Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meghallgatják a horgosiak panaszait és javaslatait

2021.03.02
20:48
2021.03.02
20:58
Forrás
Pannon RTV
Fogadóórákat szerveztek a horgosi helyi közösség tanácsának tagjai a falu polgárainak, annak érdekében, hogy minél közelebb kerüljenek a lakosokhoz és az általuk felmerült problémákra minél hamarabb megoldást találjanak.

Legtöbb panasz a nem aszfaltozott utcák járhatóságára és a közbiztonságra vonatkozott. Több éve nem lett nem javítva a horgosi Szövetkezet utca. Az utcabeliek elmondása szerint alig lehet itt közlekedni, főleg esős időben. Évről-évre romlik az utca állapota. A probléma a horgosi helyi tanácstagok által megszervezett fogadóórán is meg lett említve, ahol az illetékeset figyelembe is vették többek között Klaudia panaszát is. A következő hónapokban ez az utca aszfalttörmelékkel lesz megterítve - mondta Tóth Zoltán a horgosi helyi közösség elnöke. Hozzátette, sajnos a településen nem ez az egyedüli utca, amely szinte járhatatlan. A fogadóórák során a közbiztonság is szóba került.

A Közügyekben Vass Zoltán, a magyarkanizsai Községi Tanács tagja elmondta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak az illetékes hatóságokkal, akik reagálnak a kirívó esetekre. Elmondása szerint a migránsok jelenléte folyamatos a faluban, és zavarják is a lakosokat. A menekültekkel annak köszönhetően nincs komolyabb konfliktusa a helyieknek mert a faluban két menekültügyi biztos is tevékenykedik.

Magyarkanizsa
aszfalt
utak
utca

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.