Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meghalt egy idős koronavírusos beteg Szabadkán

2020.07.30
13:33
Forrás
Közlemény
Jelenleg 93 pácienst kezelnek a Szabadkai Közkórház covid-részlegén.

Meghalt egy 78 éves koronavírussal kezelt nő a Szabadkai Közkórházban - tájékoztatnak az illetékesek. Az elmúlt 24 órában a szabadkai kórház covid-részlegén 35 pácienst vizsgáltak meg, közülük nyolcat tartottak bent gyógykezelésen. Hat személyt kiengedtek a kórházból, ők otthoni izolációban gyógyulnak tovább. Az egészségügyi intézmény covid-részlegén jelenleg 93 beteget kezelnek, 11 páciens állapota súlyos, 8-an lélegeztetőgépen vannak. A többiek állapota stabil - olvasható a kórház honlapján.

Szabadka
Szabadkai Közkórház
covid-részleg
betegek
elhunyt
koronavírus
járvány

Most

20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.
19:47, Frissítve: 19:54

Sorsok, emberek

A Hét Nap közkedvelt sorozatának történeteit tartalmazó könyv jelent meg Perisity Irma tollából. A Szabadkai Városi Könyvtárban tartott bemutató alkalmával a kiadvány illusztrációiból készült képkiállítást is megtekinthetett a közönség.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.