Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Megjelent az energiahatékonysági pályázat Óbecse községben

2022.08.19
13:40
2022.08.19
19:36
Forrás
Pannon RTV
A pályázók minden szükséges információt megtalálhatnak a becej.rs honlapon.
Pannon RTV/Rácz László

Megjelent Óbecsén az önkormányzat energiahatékonyságra vonatkozó pályázata. A pénzeszközök nyílászárók cseréjére, hőszigetelésre, kazánok és hőszivattyúk beszerzésére, valamint napkollektorok beépítésére igényelhetők. Minden szükséges információ megtalálható az önkormányzat honlapján, ahonnan a pályázati dokumentáció magyar nyelven is letölthető.

Pannon RTV/Rácz László

Györe Decsov Emese, az óbecsei energiahatékonysági projektbizottság tagja: „Óbecse község is kiírta az energiahatékonysági pályázatot, amely az állami támogatással egyetemben 8 millió 380 ezer dinárt tesz ki. A hét pályázati pont közül kiemelném például a külső nyílászárók cseréjét vagy a gázkazánok cseréjét, beszerzését, ugyanakkor különböző biomassza kazánok beszerzését, hőszivattyúk, napkollektorok beszerzését is. Amit még szeretnék kiemelni, hogy a belső energiahordozók cseréje, a fűtőtestek cseréje, avagy újak beszerzése lehetséges, ugyanakkor a kicserélése, tehát felújítása is. A jelenlegi helyzet mellett, amikor az energiahordozók ára, valamit beszerzése ennyire képlékeny, én arra biztatom Óbecse község polgárait, hogy éljenek a pályázati lehetőséggel, jelentkezzenek, hiszen kiváló lehetőség arra, hogy korszerűvé tegyék a házukat, a saját családi otthonukat.”

Óbecse
energiahatékonysági pályázat
energiahatékonyság
pályázat

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.