Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, vízgyár
Pannon RTV

Megkapta az egészségügyi jóváhagyást a nagybecskereki vízgyár

2019-03-21
17:44
2019-03-21
17:54
Forrás
VajdaságMA
Az önkormányzat és a belgrádi Zillio csoportosulás, amely kiépítette a víztisztító berendezést az ivóvíz tisztítására, közleményben tudatta, hogy az előírások alapján minden szabályt teljesítettek.

Így megkapták az egészségügyi engedélyt a vízgyár működtetéséhez. Hozzátették, folyamatban van a víztisztító berendezésnek a végső tesztelése. A vízgyár próbaüzemeltetése az előzetes tervek szerint június végéig tartana. A közleményben a polgárok figyelmét arra is felhívták, hogy a csövek tisztítását, kifújását is megkezdik, így várhatóan a csapvíz néha zavarossá válhat, valamint a víznyomás is csökkenhet a munkálatok során.

vízgyár
Nagybecskerek

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.