Ugrás a tartalomra
Palics Park Kft.

Megkezdődött a palicsi üdülőtelep rendezési tervének megvalósítása

2023.01.26
16:09
2023.01.26
16:14
Forrás
Pannon RTV
Múlt év decemberében és idén januárban a terep körbejárására került sor. Nyilvántartásba veszik az épületek kategorizálását, valamint az épületek és telkek tulajdonjogát.

A Palics Park Kft. 19 épület kataszterből való törlésére indított eljárást, ezek olyan ingatlanok, amik a Szerb Köztársaság tulajdonában vannak, és már korábban lebontásra kerültek.

Felhívják az érintettek figyelmét, hogy az üdülőtelep rendezési tervével kapcsolatos minden információért, illetve a tulajdonukban lévő épületek állapotával kapcsolatban a Palics Park Kft.-hez fordulhatnak személyesen, a Kanizsai út 17/a szám alatt, hétfőtől péntekig 7 és 15 óra között, vagy telefonon, a 024/602-780 és 065/960-2794-es számon. A kapcsolattartó Keiper Zsolt.

Az érintetteket az illetékes intézményekhez irányítják, hogy megvizsgálják a legalizálás vagy a felújítás lehetőségeit, ha az objektumot nem az említett terv szerinti bontásra szánják.

Palics
üdülőtelep
Palics Park Kft.
rendezési terv

Most

16:05, Frissítve: 17:32

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés által lehetőség nyílik arra, hogy a helyi evangélikus közösség hitében megmaradhasson. Az ünnepélyes felszentelést ma délelőtt tartották.
14:45, Frissítve: 16:26

Ragadós, szaftos, megnyalhatod utána minden ujjadat

Hatodik alkalommal szervezték meg a Szent Mihály-napi körömpörköltfőző-versenyt a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A VMSZ helyi szervezete által megtartott hagyományőrző gasztronómiai eseményen idén 19 csapat vett részt.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.