Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Megszépült Újfalu

2020-10-21
13:29
Forrás
Pannon RTV
Széleskörű akciót szervezett a törökbecsei helyi közösség a település Újfalu negyedében.

Átfestették a beodrai út közelében lévő buszmegállót, mindemellett pedig a 2016-ban a törökbecsei Surányi László paralimpiai bajnok tiszteletére létesített 6000 négyzetméteres park rendszeres ápolásáról sem feledkeznek meg. 

A buszmegállónak jelentős szerepe van az ott élők mindennapjaiban, mivel az általános iskolások innen utaznak a mintegy hat kilométerre lévő Josif Marinković Általános Iskolába. A kicsik a jövőben szebb és kellemesebb környezetben várhatják a buszt, hiszen az objektum két paddal is gazdagodott. Az akcióban a helyi közösség öt közmunkása vett részt.

Törökbecse
Újfalu
buszmegálló
játszótér

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.