Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megújult az adai Bartók Béla Zeneiskola

2021-01-15
16:03
2021-01-15
17:16
Forrás
Pannon RTV
Új padlóburkolatot kapott az adai Bartók Béla Zeneiskola.

A beruházás összértéke 470 ezer dinár volt, amelyből 400 ezer dinárt az önkormányzat, a fennmaradt 70 ezer dinárt pedig a zeneiskola fizetett. A tervek szerint az adai épületben már csak a meszelés van hátra, azonban a moholi kihelyezett tagozatban még sok a munka.

Egyebek mellett a nyílászárókat szeretnék kicserélni, valamint egy közösségi termet kialakítani. Az intézményben egyébként több mint 160 diák tanul különféle hangszereken.

Bács Annamária, a Bartók Béla Zeneiskola igazgatója:
"A tanszakok pedig, ugye, mint minden zeneiskolában, zongora, gitár, hegedű. Harmonikánk van, tamburánk, fuvola, klarinét, valamint szólóének tanszak. Ez a nyolc van egyelőre, és nagyon büszkék vagyunk, hogy minden tanszakon szép számban vannak diákjaink."

Ada
renoválás
zeneiskola
épület
padlóburkolat

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.